PROEVEN & ONTDEKKEN & GENIETEN

Op zondag 18 november a.s. kunt u bij Fotostudio Marjolijn Lamme in Loosdrecht de meest verrassende wijnen proeven! Onder het genot van een glas wijn kunt u de prachtige foto’s van Marjolijn Lamme bekijken. Tijdens deze bijzondere middag vindt er een FINE WINE & ART veiling plaats. Een groot deel van de opbrengst komt ten goede aan Stichting Caring Unites. Hieronder een overzicht van beelden die Marjolijn tijdens haar reizen naar Nepal heeft gemaakt.

Bijzonder goed doel

Stichting Caring Unites

Deze stichting biedt in Nepal kinderen en jonge vrouwen de mogelijkheid tot het volgen van een basis en/of vervolgopleiding.

De omstandigheden in Nepal, waar veel armoede heerst, maken dat 35 % van de kinderen niet naar school gaat. Veel ouders in Nepal kunnen niet lezen en schrijven.  Ze willen niets liever dan dat hun kinderen een betere toekomst hebben. Caring Unites zet zich in om de drempels naar onderwijs te verlagen. Dat betekent o.a. het betalen van schoolgeld en kosten voor uniformen. Maar ook eenvoudigweg zorgen dat een kind een warme winterjas heeft. De winters in Nepal zijn namelijk erg koud. Caring Unites heeft bijvoorbeeld winterjassen bezorgd en een meisjestoilet laten bouwen bij een school. Ook is er een generator geleverd in een opvangtehuis om te zorgen dat er altijd elektriciteit voorhanden is.

Direct na de aardbeving in 2015 heeft Caring Unites ook noodhulp verleend. Dit gebeurde in de vorm van het verstrekken van tenten, voedsel en golfplaten voor de herbouw van woningen. Ook maakt Caring Unites zich hard voor het verstrekken van microkredieten.

KAARTEN RESERVEREN

RESERVEER NU