Master Photographers

Marjolijn Lamme is Master Photographer. Iedere fotograaf wordt voor toetreding tot de Master Photographers door een internationale jury beoordeeld. Zowel op fotografie, professionele aanpak als eindresultaat. Een kwalificatie kun je niet kopen. En het zegt alles over Marjolijn’s kunde. Hierdoor ben je als klant ook gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande fotografie.

Master Photographers Network is een netwerk van professionele fotografen. Met name gespecialiseerd in, net als Marjolijn Lamme zelf, de portret-, bruids- en bedrijfsfotografie. Het netwerk is voortgekomen uit een bundeling van de vooraanstaande fotografen organisaties DIPP en Colour Art Photo. Het gedachtegoed van de DIPP en Colour Art dient als basis voor dit nieuwe netwerk. Aanstormend talent kan leren van de ervaringen van ervaren fotografen. Zoals Marjolijn en haar collega’s. Omgekeerd inspireren de ‘nieuwkomers’ de ‘routiniers’ met nieuwe technieken en ideeën.

Wat doet een Master Photographer

Het netwerk biedt voor fotografen een omgeving waarbinnen zij elkaar kunnen inspireren, informeren en stimuleren. Maar uiteraard ook kennis uitwisselen. Met als doel het niveau van de professionele fotografen op een hoog pijl te houden.

Dit gebeurt door:

  • inspirerende workshops
  • regionale bijeenkomsten
  • mogelijkheid jaarlijks jouw kwalificatie te halen
  • diverse wedstrijden
  • Online Facebook forum

Meer weten? Neem contact op met Marjolijn en ook hier kun je meer informatie vinden: Master Photographers