Fotograaf Hilversum & omstreken

Marjolijn Lamme: fotograaf in Hilversum & omstreken

Ben je op zoek naar een echt goede fotograaf in Hilversum? Naar een creatieve professional die een prachtig familieportret kan maken? Of een fotograaf die jullie trouwdag op een bijzondere wijze vast kan leggen? Dan ben je bij Marjolijn aan het juiste adres. Ook voor een bedrijfsreportage en event fotografie ben je bij Marjolijn in goede handen?

Marjolijn heeft inmiddels 25 jaar professionele ervaring als beroepsfotograaf in Hilversum en omstreken. In haar sfeervolle studio, gevestigd in Loosdrecht en slechts 5 autominuten verwijderd van Hilversum, heeft Marjolijn al veel inwoners van Hilversum, Loosdrecht, Bussum, Laren en alle omliggende dorpen mogen ontvangen voor een bijzondere fotoshoot. Want voor Marjolijn is elke sessie keer op keer bijzonder. Iedereen is anders en dat is wat Marjolijn zo mooi vindt als beeldmaker. Zij is dus de aangewezen fotograaf voor fotografie in Hilversum.

Kinder Portret
zakelijk portret Designa Laren
Portret moeder en zoon

Portfolio fotografie Hilversum

Bijzondere momenten in je leven wil je graag vastleggen. De herinnering houd je altijd vast, maar goede vastlegging is een scherpe herinnering voor altijd. Marjolijn is graag de fotograaf die jouw meest bijzondere momenten vastlegt. Zo is Marjolijn gespecialiseerd in bruidsfotografie, de geboorte van je eerste kindje, een concert/optreden en zakelijke fotografie. De foto’s die zijn maakt zijn onder te verdelen in 14 categoriee?n:

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw foto’s? Of ben je benieuwd naar Marjolijns stijl? Bekijk dan haar portfolio voor een indruk van mijn werk. Vind je hier niet wat je zoekt? Neem dan vooral even contact op want Marjolijn denkt graag met je mee en is altijd in voor een uitdaging.

Gratis offerte fotograaf Hilversum

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een fotoshoot in Hilversum? Vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan of neem even contact op voor overleg of om je ideee?n toe te lichten. De beste fotograaf en fotografie in Hilversum? Daarvoor kun je bij Marjolijn Lamme terecht!

Direct offerte aanvragen

    BEKIJK MIJN PORTFOLIO

    Particuliere fotografie
    Zakelijke fotografie