We zijn in Keulen!!

Morgen mag ik Nederland vertegenwoordigen tijdens het Life Portrait Contest.  Voor een internationale jury een Life Photoshoot met verschillende kledingwissels en visagie, digitale beeldbewerking en editing. 5 beelden opgemaakt en gepresenteerd in een lay out in het thema van de wedstrijd The Art of Stage-Acting. En dit alles binnen 55 minuten……en met apparatuur die niet mijn eigen apparatuur is.

Normaal gesproken doe ik dit soort opdrachten heel regelmatig voor opdrachtgevers, maar ik kan je beloven dat het Internationale wedstrijd-element een hele andere dimensie en beleving aan deze opdracht geeft.

Afgelopen week was het Bloed, Zweet en Tranen….

Ingrid van Heeteren en Water Schellinghout

Ik ben waanzinnig geholpen door Ingrid van Heeteren en Water Schellinghout. In de studio van Ingrid heb ik eindeloos de licht opstellingen en settings geoefend. Arjan Filmer was hierbij ons model. Hij had oneindig veel geduld zodat we steeds weer opnieuw nieuwe poses konden testen. Walter was mijn steun en toeverlaat in het hele proces van beeldbewerking en editing.

25 jaar professioneel fotograaf

Dit jaar werk ik 25 jaar als professionele fotograaf. Het was bijzonder om de afgelopen week compleet terug geworpen te worden naar de basis. En er dingen langs komen als ”ik kan het niet” en “ik wil het niet” ! Maar kennelijk hoort het allemaal bij het proces waar je doorheen gaat.

Genieten

Nu staat het concept als een huis en ik geloof erin en vertrouw erop dat het goed gaat. Ik blijf mezelf en daarin zit een deel van mijn kracht. En wat ik vooral ga doen als ik morgenochtend om 10.00 uur op dat podium sta is, GENIETEN !

Genieten van deze Once in a LifeTime Expercience.

Morgen is het zover | Marjolijn Lamme