Commerciële/zakelijke fotografie

Bent u op zoek naar zakelijke fotografie in de driehoek Amsterdam, Utrecht of Hilversum? Of wellicht landelijk? Voor zowel commerciële als zakelijke fotografie is Marjolijn Lamme een meer dan geschikte keuze. Commerciële fotografie is uiteraard een breed begrip. Alle fotografie gebruikt voor marketing en identiteit van een bedrijf/merk valt daar onder.

Denk aan zakelijke portretten, productfotografie, interieur- en exterieur fotografie, food fotografie, modeshoots en event fotografie. Want met een goed beeld kun je de visie van jouw bedrijf visualiseren. Marjolijn heeft een goed oog voor beeld in combinatie met commercie.

Fotografie op locatie of in de studio

Zowel op locatie als in de studio maakt Marjolijn beeld dat past bij de identiteit van een bedrijf. In de studio kunnen er prachtige portretfoto’s worden gemaakt van teams, directieleden of werknemers. Deze zijn uitermate geschikt voor op de website van het bedrijf, maar het is ook een perfecte LinkedIn foto of andere social media. Uiteraard kunnen deze foto’s ook op locatie worden gemaakt om ook de werkomgeving mee te nemen in het beeld.

Website fotografie

Ook fotografie voor websites doet Marjolijn vaak. Het is bij website fotografie van belang dat er een goede indruk van het bedrijf wordt gegeven. Denk aan mooie headerfoto’s van het pand of locatie, maar ook sfeerbeelden van het interieur of werkende collega’s die vastgelegd worden voor gebruik op de website. Zo kunt u uw producten of diensten prefect aan de buitenwereld laten zien. Goede fotografie op een website kan je als bedrijf veel brengen, schakel daarom Marjolijn als website fotograaf in.

Professionele beelden maken die aansluiten bij de kernwaarden je bedrijf kun je aan Marjolijn dus zeker overlaten. Ze denkt mee en inspireert om tot een beeld te komen dat het bedrijf of merk versterkt. Samen kijken wat de uitstraling gaat zijn en welk verhaal of boodschap je wilt overbrengen is wat Marjolijn het liefste doet. Vanuit deze samenwerking creëert zij commerciële en zakelijke beelden die zowel online als offline optimaal te gebruiken zijn.

Ben je geïnteresseerd in commerciële en/of zakelijke bedrijfsfotografie? Marjolijn werkt landelijk, maar in de driehoek Amsterdam, Utrecht en Hilversum zitten veel van de zakelijke fotografie klanten van Marjolijn. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Meer informatie? Neem contact met mij op >