Loading...
Commercieel / Zakelijke fotografie2018-10-15T08:44:52+00:00

Commerciële/zakelijke fotografie

Voor zowel commerciële als zakelijke fotografie is Marjolijn Lamme een meer dan geschikte keuze. Commerciële fotografie is uiteraard een breed begrip. Alle fotografie gebruikt voor marketing en identiteit van een bedrijf/merk valt daar onder. Je kunt o.a. denken aan zakelijke portretten, productfotografie, interieur fotografie, food fotografie, modeshoots en event fotografie. Want met een goed beeld kun je de visie van jouw bedrijf visualiseren. Marjolijn heeft een goed oog voor beeld in combinatie met commercie.

Zowel op locatie als in de studio maakt Marjolijn beeld dat past bij de identiteit van een bedrijf. Professionele beelden maken die aansluiten bij de kernwaarden je bedrijf kun je aan Marjolijn zeker overlaten. Ze denkt mee en inspireert om tot een beeld te komen dat het bedrijf of merk versterkt. Samen kijken wat de uitstraling gaat zijn en welk verhaal of boodschap je wilt overbrengen is wat Marjolijn het liefste doet. Vanuit deze samenwerking creëert zij commerciële en zakelijke beelden die zowel online als offline optimaal te gebruiken zijn.

Ben je geïnteresseerd in commerciële en/of zakelijke bedrijfsfotografie? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Meer informatie? Neem contact met mij op >