FAQ items aan het laden...
Zakelijk2021-01-13T08:44:57+00:00

Goede en creatieve foto’s op de werkvloer…

Je hebt maar één kans voor een eerste indruk.
In de eerste vijf seconden bepaalt jouw mogelijke klant of hij/zij doorgaat… of afhaakt. Onbewust.

Die eerste indruk bestaat vaak uit de website, jouw sales visuals en je brochures. Het is daarom van groot belang om te laten zien wat je als bedrijf in huis hebt. Pakkende en sfeervollen beelden die het verhaal vertellen van jouw bedrijf. Samen het concept voor de fotografie bedenken en de juiste look and feel creëren. Foto’s die de perfecte visuele ondersteuning zijn voor wat jij wilt uitdragen.

Ben je benieuwd naar voorbeelden ? Kijk gerust rond op deze website voor inspiratie en neem contact op. We bespreken dan samen alle mogelijkheden.

Lees meer over Marjolijn
Lees meer over zakelijke fotografie

BEKIJK MIJN ZAKELIJK PORTFOLIO

LAATSTE NIEUWS

Coach en cheerleader tegelijk!

Met regelmaat krijg ik toffe reviews. Mijn werk is mijn passie en ik word er altijd enorm happy van als mijn klanten tevreden zijn met de beelden die ik voor ze mag maken. Voor Hanneke Kiel van Boekportret www.boekportret.nl mocht ik onlangs een serie zakelijke portretten en aanvullende bedrijfsfotografie

Happy Kids !

De vakanties lopen langzaam richting het einde maar de scholen zijn nog niet begonnen. De kids hebben zongebruinde smoeltjes en zijn lekker uitgerust. Dus de perfecte tijd om kinderportretten te laten maken! Vandaag was het lekker volle bak in de studio. En wees nou eerlijk de tijd gaat zo

Jouw Team in Beeld !

Onlangs fotografeerde ik in mijn studio het hele team van Media Reverse in dezelfde mooie stijl. Hierdoor ontstaat herkenbaarheid en eenduidigheid. Media Reverse is géén bureau op afstand en in overleg maakte ik voor hun daarom géén standaard profielfoto's ! We kozen voor beelden die de "look and feel"

Ga naar de bovenkant