FAQ items aan het laden...
Zakelijk2021-01-13T08:44:57+00:00

Goede en creatieve foto’s op de werkvloer…

Je hebt maar één kans voor een eerste indruk.
In de eerste vijf seconden bepaalt jouw mogelijke klant of hij/zij doorgaat… of afhaakt. Onbewust.

Die eerste indruk bestaat vaak uit de website, jouw sales visuals en je brochures. Het is daarom van groot belang om te laten zien wat je als bedrijf in huis hebt. Pakkende en sfeervollen beelden die het verhaal vertellen van jouw bedrijf. Samen het concept voor de fotografie bedenken en de juiste look and feel creëren. Foto’s die de perfecte visuele ondersteuning zijn voor wat jij wilt uitdragen.

Ben je benieuwd naar voorbeelden ? Kijk gerust rond op deze website voor inspiratie en neem contact op. We bespreken dan samen alle mogelijkheden.

Lees meer over Marjolijn
Lees meer over zakelijke fotografie

BEKIJK MIJN ZAKELIJK PORTFOLIO

LAATSTE NIEUWS

IK BEN ER VOOR JOU !

Hebben jullie gisteravond ook naar The Passion gekeken? Dit jaar was het thema; Ik ben er voor jou. Na een jaar van lockdowns en thuiswerken weten we wat en vooral wie we missen. Het leven is lastiger, afstandelijker, digitaler en kouder. We willen allemaal ons pre corona leven terug.

Reviews waar ik blij van wordt !

Met regelmaat ontvang ik reviews op Google. Soms van vaste klanten waar ik al jarenlang voor mag fotograferen. Voor Jet Banga, schrijfster van Kinderboeken (De Kleine Witte Ballon) mocht ik hele toffe beelden maken voor op de website. Tja dit zijn natuurlijk reviews waar ik heel blij van wordt

Een Italiaans Juweeltje !

Voor de presentatie van mijn werk ben ik altijd op zoek naar mooie materialen en bijzondere lijsten. Mijn lijstgroothandel maakt uit geïmporteerde staaflengtes, in eigen atelier met ambachtelijk materiaal, prachtige lijsten voor mijn beelden. Onlangs hebben ze weer twee juweeltjes voor mij ontdekt in Zuid Italië Een Napolitaan; eerst

Ga naar de bovenkant