FAQ items aan het laden...
Particuliere fotografie2021-01-13T08:36:21+00:00

FOTOGRAFIE PARTICULIER

Wij maken zóveel bijzondere momenten mee in ons leven. We trouwen, krijgen baby’s, solliciteren en krijgen een nieuwe baan, maken promotie, vieren bijzondere verjaardagen, nemen afscheid van mensen, vieren jubilea, diplomeringen.

De tijd gaat zó snel… Al die momenten zijn het waard om als tastbare herinnering te bewaren. Tijdsbeelden die naarmate de tijd verstrijkt alleen maar in waarde toenemen. En soms wil je ‘alleen maar’ een geweldige eerste indruk achterlaten die je helpt in je carrière.

Het is voor mij fantastisch om een stuk van jouw leven te mogen meebeleven van achter mijn camera. Daarin werk ik op mijn gevoel en laat me inspireren door jou en door het moment. Zo maak je jouw herinneringen tastbaar…

De ‘verpletterende-eerste-indruk-foto’ gaat natuurlijk op je cv en/of op je LinkedIn (of andere social media)-profiel. En de dierbare beelden zijn te mooi om in een fotoboek op te bergen. Die willen aan de muur! Door gebruik te maken van verschillende materialen waarop print mogelijk is, kun je een uniek stuk aan je muur hebben. Een meer dan persoonlijke woonomgeving, omringd door mooie momenten en mensen die je lief zijn.

lees meer over Marjolijn

BEKIJK MIJN PORTFOLIO

LAATSTE NIEUWS

Jouw Team in Beeld !

Onlangs fotografeerde ik in mijn studio het hele team van Media Reverse in dezelfde mooie stijl. Hierdoor ontstaat herkenbaarheid en eenduidigheid. Media Reverse is géén bureau op afstand en in overleg maakte ik voor hun daarom géén standaard profielfoto's ! We kozen voor beelden die de "look and feel"

IK BEN ER VOOR JOU !

Hebben jullie gisteravond ook naar The Passion gekeken? Dit jaar was het thema; Ik ben er voor jou. Na een jaar van lockdowns en thuiswerken weten we wat en vooral wie we missen. Het leven is lastiger, afstandelijker, digitaler en kouder. We willen allemaal ons pre corona leven terug.

Ga naar de bovenkant