Met regelmaat krijg ik toffe reviews. Mijn werk is mijn passie en ik word er altijd enorm happy van als mijn klanten tevreden zijn met de beelden die ik voor ze mag maken. Voor Hanneke Kiel van Boekportret www.boekportret.nl mocht ik onlangs een serie zakelijke portretten en aanvullende bedrijfsfotografie maken voor haar nieuwe website. Van te voren gaan we altijd uitgebreid brainstormen over de look and feel van de foto’s. In dit geval deden we dat samen met de webbouwer Eric Cornelissen van www.cornelissenmarketing.nl. Eric en ik hebben al veel mooie gezamenlijke projecten gedaan. Vervolgens maken we een draaiboek voor de fotoshoot. Zodat ik op de shootdag precies weet wat ik moet doen. Onlangs is de nieuwe website online gegaan. Van Hanneke kreeg ik een hele mooie review:

“De ochtend in de auto op weg naar de shoot voelde in me nog een lam dat naar de slachtbank gaat: Waarom wilde ik dit ook alweer: Een uur in de visagie en daarna een halve dag lachen voor de camera? Maar het viel alles mee. Marjolijn is een coach en cheerleader tegelijk, ze geeft duidelijke aanwijzingen en pept je op met haar positieve enthousiaste instelling. Ik had geen moment het gevoel dat ik onnatuurlijke dingen aan het doen was en ze stond open voor mijn suggesties. Het was kortom een topdag en ook heel gezellig!”

Tja en daar word ik dan weer enorm blij van!
Want buiten het maken van mooie pakkende beelden is DIT precies wat ik graag voor mijn klanten wil betekenen.
review boekportret