Waarom kiezen voor Marjolijn Lamme ?

U vergelijkt fotografen. Helemaal prima. Ik vertel u graag wat mij onderscheidt. Bent u op zoek naar de goedkoopste fotograaf ? Dat ben ik niet. Ik ga voor kwalitatief hoogwaardige fotografie en goede service.

Mijn stijl

Ik werk voor particulieren en voor bedrijven. Fotografie is communicatie en mijn foto’s vertellen het verhaal. Fotograferen is voor mij een way of life. Passie is mijn inspiratie ! Mijn stijl van fotograferen is authentiek. Het licht dat ik gebruik versterkt of bepaalt de sfeer in het beeld. Ik kan me goed inleven in de mensen die ik portretteer of in de sfeer van de locatie waar ik fotografeer. Mijn creatieve geest kan daarin snel schakelen. Ik neem alle details waar en breng het beste in mensen naar boven.

Veel Vlieguren

Na mijn opleiding aan de Academie voor Fotografie in Amsterdam ben ik 25 jaar geleden voor mijzelf begonnen, als zelfstandig fotograaf. Ik heb de hele transitie van analoog naar digitaal meegemaakt en dat is op technisch vlak van grote meerwaarde. Ik werk als fulltime fotograaf, ik doe er geen andere job naast. Dat betekent dus focus, commitment en ervaring, heel veel ervaring!

Zilver Master en European Qualified Photographer

Ik ben lid van het Master Photographers Network. Binnen dit netwerk heb ik de ‘Zilver Master’ kwalificatie. Daarnaast ben aangesloten bij de Federation of European Photographers ook binnen deze federatie heb ik een ‘Zilver Master titel”. Tevens ben ik lid van DuPho (Dutch Photographers), de branche organisatie van professionele fotografen.

Voortdurende innovatie

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. De verbetering van camera-sensoren leidt tot steeds mooiere beelden ! Daarom werk ik met de nieuwste camera’s en apparatuur. Mijn commitment aan u is simpel: de nieuwste technologie, gecombineerd met de best mogelijke nabewerking, geleverd met de best mogelijke service. Zo krijgt u de mooiste beelden !

Eigen studio;

In mijn sfeervolle studio in Loosdrecht kunnen we in alle rust en in een ontspannen sfeer werken. Maximale dienstbaarheid is waar het bij mij om gaat en waar ik het verschil maak met andere bedrijven. Bij elke opdracht maak ik de afspraak met mijzelf het beste te geven van wat er in mij zit.

 

*De mooiste kunstvorm is andere blij maken*