Het is altijd bijzonder als een klant een Testimonial voor je schrijft. Voor Jur Vis mijn BNI collega mocht ik een serie zakelijke profielfoto’s maken.

Dit is zijn verhaal;

Foto’s moeten nu eenmaal bijgewerkt worden op social media. Marjolijn als actief lid van BNI Festina heb ik de opdracht gegeven om dit voor mij te doen. Toevallig was mijn moeder ook van de partij om dezelfde reden; haar website was ook aan een verfrissing toe als het gaat om goed fotomateriaal.Wij werden ontvangen in een prachtige fotostudio. Op de eerste verdieping zag je al het prachtige werk uitgestald dat Marjolijn allemaal al gemaakt had. Van glimmende stoere getatoeëerde mannen tot juist het vriendelijke onschuldige portret van een opgroeiend meisje. Tot juist een meer sexy fotosetting waar boudoirfoto’s gemaakt kunnen worden. Het werd hier duidelijk dat Marjolijn van alle markten thuis is als het gaat om fotografie. Onverbloemd een echte professional.

Het fotograferen ging beginnen en gek genoeg was ik toch een beetje zenuwachtig maar toen gebeurde er iets. Marjolijn begon tegen mij te praten terwijl ik in de lens keek. Zij stelde mij op toverachtige wijze op mijn gemak. De foto’s die gemaakt zijn waren ronduit fantastisch en een echte meerwaarde voor mijn eigen presentatie op social media. Een bezoek aan Marjolijn bleek véél meer dan alleen maar een fotootje maken. Persoonlijkheid naar voren brengen in een foto is nu eenmaal van een hele andere orde dan zomaar even een foto maken.

Ik kan u vertellen dat een afspraak maken bij Marjolijn een hele bijzondere ervaring is die je lang blijft onthouden. Iedereen kan foto’s maken… maar Marjolijn als geen ander.

Tja en dat maakt mijn vak iedere keer weer zo bijzonder !