Stay connected

EVEN ECHT BIJ ELKAAR!

Wat een mooi initiatief van Minke!
Door de coronatijd had zij haar vader, die in Verpleeghuis De Beukenhof woont, al ruim 4 weken niet gezien. En natuurlijk mist ze hem enorm. Ze moest hem echt even zien en bedacht dus een fantastisch plan. Ze regelde een hoogwerker. Op haar oproep op social media reageerde Barry meteen vol enthousiasme. Gister installeerde hij zijn hoogwerker voor Verpleeghuis de Beukenhof.
Minke stapte samen met haar 2 kinderen in om een bezoekje aan opa te brengen.

De Beukenhof had een speciale ‘zwaaikamer’ gemaakt waar de bewoners om de beurt naar toe werden gebracht, zodat de hoogwerker niet verplaatst hoefde te worden. En iedereen die wilde, kon instappen om even naar een geliefde te zwaaien en bij te praten.
Ik heb aangeboden voor iedereen mooie herinnerings foto’s te maken.

Een 87 jarige man die normaal gesproken z’n vrouw met alzheimer elke dag bezoekt, klom met tranen in z’n ogen in de bak van de hoogwerker. Ik heb hoogtevrees, maar ik ga het gewoon doen, zei hij. De jongste telg die omhoog getakeld werd was 8 jaar. “Oma ik mis je zo” riep ze toen ze haar oma zag.

Pim zegt; Videobellen is mooi, maar soms ook moeilijk te begrijpen voor oudere mensen. Dit maakt zo’n verschil. Je bent echt even bij elkaar” zei hij toen hij met een dikke smile op z’n gezicht uit de hoogwerker stapte.

Waardevol om dit samen met Barry (belangeloos) te mogen doen.
Het was hartverwarmend en eerlijk gezegd, ik hield het niet droog….

Stay Connected