Studio fotografie

Marjolijn Lamme Fotografie beschikt over een ruime eigen studio voor studiofotografie. Vrij parkeren voor de deur. De studio is te vinden aan de Nieuw Loosdrechtsedijk in Loosdrecht op slechts vijf autominuten van Hilversum. Je kunt daar in een ontspannen sfeer, tijdens een ontspannen fotoshoot, echte professionele studiofoto’s laten maken. Of dit nu is van de kinderen, familie of jouw prachtige zwangerschapsbuik. Maar natuurlijk ook als model of voor een zakelijk portret. De fotostudio is centraal gevestigd in ’t Gooi. Dus zowel vanuit Hilversum, Bussum, Laren, Blaricum, Huizen en Naarden eenvoudig te bereiken.

Interesse fotoshoot studiofotografie?

Bel Marjolijn dan gerust. Samen nemen jullie dan de wensen door. Natuurlijk is een afspraak vooraf, telefonische afstemming of per mail ook prima. In een persoonlijk contact is het uiteraard wel eenvoudiger afstemmen waar de wensen liggen. Met de kennis en ervaring van Marjolijn en het eventueel bekijken van voorbeelden beslis je dan samen wat het gaat worden. Persoonlijk en puur is kenmerkend voor zowel het contact met als ook het resultaat van Marjolijn Lamme.

Studioshoot ’t Gooi en omstreken.

Bij een fotoshoot heeft Marjolijn haar eigen persoonlijke benadering waarin in alle rust gewerkt wordt om mooie studiofoto’s te krijgen. Studiofotografie biedt verschillende mogelijkheden om mooie portretfoto’s te maken. Omdat Marjolijn bij studiofotografie de omstandigheden geheel naar wens kan regelen.

De fotostudio in Loosdrecht is geschikt voor:

• Modelfotografie
• Portretfotografie
• Kinderfotografie
• Zwangerschapsfotografie
• Familieportretten
• Boudoir fotografie
• Zakelijke portretfotografie

Bij Marjolijn kun je al terecht vanaf €95 inclusief BTW. We starten dan met een fotoshoot van een uur. De geselecteerde foto’s worden eerst digitaal bewerkt. Marjolijn hecht veel waarde aan persoonlijk contact dus bekijkt ze als eerder aangegeven graag samen de foto’s.

Bekijk onze fotostudio

Fotoshoot boeken of meer informatie? Neem contact op >